• toimitus 3-5 arkipäivän sisällä
  • toimitus 3-5 arkipäivän sisällä

Tekijät - me suunnittelemme

Wouwoun suunnittelutiimi

Tässä me olemme, Elina ja Hanna!

Me toivomme tuottavamme väriä ja iloa, mutta myös tehokkuutta ja kestävyytttä kaikille vauvaperheille!

Miksi me lähdimme kehittämään kestovaippoja?

Ideat lähtivät ensin pyörimään Elinan päässä kun tutustuin kestovaippohin omien lasteni syntymien kautta. Kokeilin monenlaisia vaippoja ja tuskastuin imujen viikkaamiseen sopivan kokoisiksi ja taskuvaippaan asetteluun, ja etenkin likaisen vaipan poisottoon. AIO (all-in-one) vaipat taas kestivät todella kauan kuivua, jopa vuorokauden ja veivät paljon tilaa.

Kokemus osoitti, että kuorivaippa ja vaihdettavat imut voisivat olla yksinkertaisin, tilaa säästävin ja edullisinkin ratkaisu kestovaippailuun. Toisinaan markkinoille olevien kuorivaippojen pesukonepesun kestävyys ei tyydyttänyt.

Halusimme yhdistää keistovaipan parhaat ominaisuudet yhteen tuotteseen

Yksinkertainen idea, mutta se vaati paljon tuotekehitystyötä. Pyysin kehittelyyn mukaan hyvää ystävääni, osaavaa ja tekstiili- ja vaatetusalan ammattilaista Hannaa, tukevaksi aisaparikseni. Onnekseni hänkin innostui ajatuksesta kehittää luotettava ja hyvännäköinen vaippa.

Liian usein kuulimme sanottavan: "Ei meidän perheellä ole kestovaippailuun aikaa, tilaa, tai halua, koska se on niin hankalaa kun pitäisi ensin perehtyä". Halusimme kehittää vaipan, joka on kestävä, tyylikäs, kuivuu nopeasti, eikä vielä liikaa tilaa pyykkinarulla tai kaapissa.

Lastenvaatteiden suunnittelun ammattilaiset

Meillä, Elinalla ja HAnnalla, eli WOUWOU Gear Oyn perustajilla on vahva tekstiilituoteosaaminen. Olemme molemmat tekstiili- ja vaatetustekniikan diplomi-insinöörejä. Meillä molemmilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus kansainvälisestä vaateteollisuudesta, nimenomaan juuri lastenvaatteiden suunnittelusta, tuotekehityksestä ja mallistojen tuotteistamisesta.

Me haluamme helpottaa pikkulapsiperheien arkea ja antaa kaikille pienille seikkalijoille, patikoijille, tähtisilmille ja ilopillereille ihania kokemuksia elämän ensiaskeleille.

Tekijät