• toimitus 3-5 arkipäivän sisällä
  • toimitus 3-5 arkipäivän sisällä

Tuotekehitys - helppokäyttöisin ja mukavin kestovaippa

Tuotekehitystä tehdään aktiivisesti.

Kestovaippojemme tuotekehityksen lähtökohtana on tekninen, kestävä, sporttinen ja luotettava vaippa yhdistettynä helppoon käytettävyyteen ja huollettavuuteen.

Teemme jatkuvaa tuotteiden ja palvelun tutkimusta ja kehitystä. Tuotteet ovat aina pitkällisen ja vaativan tuotekehityksen tulosta, ja niissä yhdistyvätkin kaikki mahdolliset käyttäjän tarpeet.

Suunnittelemme ja kehitämme tuotteemme aina itse ja tunnemme koko hankintaketjumme, eli jokaisen materiaalitoimittajan sekä tuotteen valmistajamme. Näin pystymme kehittämään tuotteita itsenäisesti ja asiakkaamme tarpeet huomioiden sekä valmistamaan ne eettisesti oikein.

Uudet tuotteet testataan aina sekä laboratoriotestein että oikeilla käyttäjillä ennen niiden lanseerausta. Aika-ajoin tarvitsemme tuotetestaajia uusille tuotteillemme, jolloin saatte testatut tuotteet omaksi. Siksi kannustamme asiakkaitamme antamaan palautetta, jakaamaan ideoita ja osallistumaan testaukseen kanssamme! Yhteydenottojanne odotamme osoitteessa info@wouwou.fi

Wouwou®-kuori ja PGuard®-imuosa on uniikki tuoteinnovaatio, jolle on Patentti- ja rekisterihallitus on myöntänyt hyödyllisyysmallin ja mallisuojan.

Wouwou kestovaippa istuu hyvin

Hyvin istuva vaippa pysyy menossa mukana

Wouwou kestovaippa on mukava päällä

Wouwou-kuori on mukava päällä.

Wouwou-kestovaippa sivulta

Helppo pukea ja hoitaa tehtävänsä.

Tuotekehitys