• toimitus 3-5 arkipäivän sisällä
  • toimitus 3-5 arkipäivän sisällä

Kestovaipan tuoteominaisuudet

Mikä erottaa wouwou-kestovaipan muista kestovaipoista?

Me haluamme, että funktionaaliset wouwou-kestovaipat tuntuvat lapsen päällä niin mukavilta kuin mahdollista ja näyttävät pirteiltä ja ovat helppokäyttöisiä.

Wouwou syntyi halusta kehittää tuote, jossa on kestovaippojen parhaat tuoteominaisuudet yhdessä tuotteessa.

Kestovaippojen parhaat ominaisuudet - mitä mieltä olet näistä kuudesta huippujutusta?

Todella kestävät - noin 100–200 pesukertaa.

Nopeasti kuivuvat - viuhkamainen imuosa kuivuu jo neljässä tunnissa.

Ihanan mukavat - hengittävä ja vedenpitävä kuori, sekä imukyinen ja kosteuden siirtävä imu.

Helppokäyttöiset - hetkessä käyttöön, ei aikaa vieviä esivalmisteluja. Imu kiinnittyy tarralla kätevästi kuoreen.

Pirteän sporttiset - kirkkaat värit tuovat iloa elämään. Näissä on makeeta mennä vaikka uimarannalla vaipan suojana!

Hyvin istuvat - kaksi kokoa (1 ja 2) voi riittää koko vaippaiän. Koko 2 istuu jopa 2,5 vuotiaalle.

Wowou-kestovaipat on pirteän värisiä

Kestovaipat ja kuivaksi opettelu

Wouwou-kestovaipat on etupäässä kehitetty lapsen ensimmäistä ja toista vuotta ajatellen. Kestovaippojen käyttö tutkitusti nopeuttaa ja aikaistaa kuivaksi oppimista.

Kestovaippa edistäää lapsen syy ja seuraus -suhdetta, koska kertavaipat ovat jopa liian imukykyisiä pinnastaan ja näin kosteuden tunnetta ei juurikaan synny.

Tunnetusti kestovaippoja käyttävien lasten iho myös ärtyy vähemmän vaippojen käytöstä, eli ns. vaippaihottumaa muodostuu siis vähemmän.

Wouwou-vaippakuoret

Vaippakuoremme ovat erittäin kestäviä ja hengittäviä tekstiilimateriaalin teknisen kolmikerrosrakenteen ansiosta. Kuoret voi käyttää uudelleen, eikä pesua jokaisen vaihdon jälkeen tarvita. Kuori kestää konepesu ja lämpöpatterilla kuivattamisen. Vaihtamalla vain imun säästetään pyykin määrää

Wouwou-imuosat

PGuard® -imut ovat käytännössä ikuisia. Sen bambu-puuvilla frotee kestää satoja pesukertoja. Mikä parasta, imukýky vain paranee vanhetessaan. Imu säilyttää myös ihana pehmeytensä, joten se tuntuu kerrasta toiseen yhtä hyvältä herkkää ihoa vasten.

PGuard®-imut koostuvat viuhkamaisesta kerrosrakenteesta. Kun kerrokset levitetään erilleen telineeseen, imuosa kuivuu noin neljässä tunnissa. Imun ensimmäinen ihoa vasten olevan kerros siirtää kosteuden nopeasti imukerroksiin ja hylkii likaa, joten kiinteät jätökset irtoavat helposti. Imu kestää konepesun sekä lämpöpatterilla kuivattamisen. Huomaathan, että tavallisesti kuivausrumpu kuluttaa tekstiiliä, joten kuivausrummun käyttö saattaa lyhentää myös imuosan käyttöaikaa.

Tuoteominaisuudet