• toimitus 3-5 arkipäivän sisällä
  • toimitus 3-5 arkipäivän sisällä

Kestovaipan käyttö

Wouwou-kestovaippoja on helppo käyttää

Me haluamme, että kestovaipat on helppo vaihtoehto jokaiselle. Wouwoun ajatus on lähtenyt siitä, että kestovaippojen pitää olla niin mukavia, helppokäyttöisiä ja kivan näköisiä, että kiireenkin kuormittama vaipanvaihtaja ihastuu tuotteeseen.

Ymmärrämme, että aina arkeen ei halua saada lisää liikkuvia osia, kun säätöä voi olla muutenkin riittävästi. Siksi wouwou on tehty mahdollisimman simppeliksi. Se vähentää pyykkäystä, viikkausta ja vaipankantoa kaupasta. Se tuo iloa arkeen ja ripauksen ehkä hyvää ekologista omatuntoa. Ja onhan ne wouwou-kestovaipan käyttäjät aika kivan näköisiäkin!

Kestovaippojen koko 1: 3-8kg lapselle, koko2: 8-13kg lapselle

Kuoren ominaisuudet muuttuvat lapsen tarpeiden muuttuessa sen kasvaessa. Koko 1 on tarkoitettu 3 –8 kg vauvalle ja kun tarpeet muuttuvat suuremmiksi kiinteän ruuan aloittamisen myötä on vaippakuori 2:ssa lisätty imun imukykyä. Samoin kuoren materiaali on kehitetty kestämään taaperon kovempaa menoa. Koko 2 soveltuu 8–13 kg lapselle.

Kestovaipan käyttö ja vaihto

Pese ensin imuosa

Muista pestä imuosat ennen ensimmäistä käyttöä. Se avaa kuitujen rakenteen ja tekee ne imukykyisiksi. Vaippakuori sen sijaan on heti käyttövalmis.

Imu kiinnittyy kätevästi tarralla kuoreen

Imun kerroksia voi myös taittaa, jotta etuosaan tulee enemmän imua poikalapsille. Wouwoun PGuard®-imussa on kosteutta siirtävä ja likaa hylkivä tekninen pintakerros, josta kiinteät jätökset irtoavat vaivattomasti. Toki voit käyttää wouwou-vaippakuorien kanssa mitä tahansa muutakin imuosaa.

Puhdistus

Kestovaippoja käytettäessä kiinteä tuotos pudotetaan välittömästi wc:hen ja sitten imu laitetaan kannelliseen säilytysastiaan odottamaan pesua.

Wouwou kestovaippa edestä
Wouwou kestovaippa takaa
Wouwou kestovaippa sivulta

Kestovaipan pesu

Kuoret ovat uudelleen käyttävissä, eikä pesua joka vaihdon yhteydessä tarvita. Vaihtamalla vain imuosa säästetään pyykin määrää.

Pesulämpötila kannattaa valita likaisuusasteen mukaan, alemmat lämpötilat säästävät niin energiaa kuin tuotteitakin. Jokainen pesu kuluttaa tuotetta. Kuoret voi 30-40 asteessa ja kuivuvat kahdessa tunnissa normaalissa pyykkitelineessä.

Imut koostuvat viuhkamaisesta kerrosrakenteesta. Kun kerrokset levitetään erilleen telineeseen, se kuivuu noin neljässä tunnissa. Ne voidaan pestä 40 - 60 asteessa. Kuoret ja imut kestävät patterilla kuivattamisen sekä rumpukuivauksen. Kuivausrumpu kuluttaa tekstiiliä ja saattaa lyhentää sen käyttöikää. Kuoret ja imut kestävät hyvin useita pesukertoja jopa 100-200 konepesukertaa.

Kestovaippakuorien ja imuosien määrä

Tarvitsemasi määäri riippuu siitä, kuinka usein ja enemminkin, kuinka harvoin haluat pestä vaippapyykkisi. Voit hyvin pestä vain 2-3 kertaa viikossa. Silloin tarvitset 6-8 kuorta ja 18-24 imua.

Imuosat kuivumassa

"Tosi helppoa ja kuivuvat hetkessä."

Vaipan käyttö