• toimitus 3-5 arkipäivän sisällä
  • toimitus 3-5 arkipäivän sisällä

Yhdessä tekemistä ilolla ja aina parempien vaippojen puolesta!

Liian usein kuulimme sanottavan "Ei meidän perheellä ole kestovaippailuun aikaa, tilaa, tai halua, koska se on niin hankalaa kun pitäisi ensin perehtyä". Halusimme kehittää vaipan joka kestävä, tyylikäs, kuivuu nopeasti, eikä vielä liikaa tilaa pyykkinarulla eikä kaapissa. Ideat lähtivät ensin pyörimään Elinan päässä kun tutustui kestovaippohin reilu 10 vuotta sitten omien lasten syntymien johdosta. "Kokeilin monenlaisia vaippoja ja tuskastuin imujen viikkaamiseen sopivan kokoisiksi ja taskuvaippaan asetteluun ja etenkin likaisen vaipan poisottoon. AIO (all-in-one) vaipat taas kestivät todella kauan kuivua, jopa vuorokauden ja veivät paljon tilaa!" Kokemus osoitti että kuorivaippa ja vaihdettavat imut voisivat olla yksinkertaisin, tilaa säästävin ja edullisinkin ratkaisu kestovaippailuun. "Pyysin kehittelyyn mukaan hyvän ystäväni, osaavan ja tekstiili ja vaatetusalan ammattilaisen Hannan tukevaksi aisaparikseni. Onnekseni hänkin innostui ajatuksesta kehittää luotettava ja hyvännäköinen vaippa"

WouWou Gear Oyn perustajat Hanna ja Elina ovat molemmat testiili- ja vaatetustekniikan diplomi-insinöörejä ja heillä on molemmilla yli 20 vuotinen kokemus kansainvälisen vaatetusteollisuuden parissa, ja nimenomaan lasten vaatteiden suunittelusta ja tuotekehityksestä.

Tämä takaa, että WOUWOUn tuotteissa on aina korkean teknologian omaavat, kestävät ja funktionaaliset materiaalit ja ne hyödyntävät aina viimeisimpiä kokoonpanotekniikoita.

LIITY WOUWOU GEAR KLUBIIN!