• toimitus 3-5 arkipäivän sisällä
  • toimitus 3-5 arkipäivän sisällä

Kestovaipan käyttö

WOUWOU kestovaipat on helppo vaihtoehto jokaiselle. WOUWOU:n ajatus on lähtenyt siitä, että kestovaippojen pitää olla niin mukavia, helppokäyttöisiä ja kivan näköisiä, että kiireenkin kuormittama vaipanvaihtaja ihastuu tuotteeseen.

Arkeen ei halua saada lisää liikkuvia osia, kun säätöä voi olla muutenkin riittävästi. Siksi WOUWOU on tehty mahdollisimman simppeliksi. Se vähentää pyykkäystä, viikkausta ja vaippasäkkien kantoa kaupasta.

Kestovaippojen koko 1: 3-8kg lapselle, koko 2: 9-14kg lapselle

Kuoren ominaisuudet muuttuvat lapsen tarpeiden muuttuessa sen kasvaessa. Koko 1 on tarkoitettu 3 –8 kg vauvalle ja kun tarpeet muuttuvat suuremmiksi kiinteän ruuan aloittamisen myötä on vaippakuori 2:ssa lisätty imun imukykyä. Samoin kuoren materiaali on kehitetty kestämään taaperon kovempaa menoa. Koko 2 soveltuu 9–14 kg lapselle.

Kestovaipan pesu

Kuoret ovat uudelleen käyttävissä, eikä pesua joka vaihdon yhteydessä tarvita. Vaihtamalla vain imuosa säästetään pyykin määrää.

Pesulämpötila

Pesulämpötila kannattaa valita likaisuusasteen mukaan, alemmat lämpötilat säästävät niin energiaa kuin tuotteitakin. Kuoret voi pestä 30-40 asteessa ja kuivuvat kahdessa tunnissa normaalissa pyykkitelineessä.

Imut

Imut koostuvat viuhkamaisesta kerrosrakenteesta. Kun kerrokset levitetään erilleen telineeseen, se kuivuu noin neljässä tunnissa. Ne voidaan pestä 40 - 60 asteessa.

Kuoret ja imut kestävät patterilla kuivattamisen sekä rumpukuivauksen. Muista, että kuivausrumpu voi kuluttaa tekstiiliä ja saattaa lyhentää sen käyttöikää. Kuoret ja imut kestävät hyvin useita pesukertoja jopa 100-200 konepesukertaa.

Kestovaippakuorien ja imuosien määrä

Tarvitsemasi määäri riippuu siitä, kuinka usein ja enemminkin, kuinka harvoin haluat pestä vaippapyykkisi. Voit hyvin pestä vain 2-3 kertaa viikossa. Silloin tarvitset 6-8 kuorta ja 18-24 imua.