• toimitus 3-5 arkipäivän sisällä
  • toimitus 3-5 arkipäivän sisällä

Kuori Omena Koko: 1

24,90 €
−80 %
5,00 €
Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

WOUWOU Kuorivaipan käytettävyys on huippuluokkaa. Se on kestävä, sporttinen, hengittävä, kevyt ja ennen kaikkea nopeasti kuivuva. Sen voi käyttää uudelleen ilman pesua ja vaihtaa ainoastaan imuosan. Jos taas kuori on kostunut tai vähän tahrainen sen voi vain huudella ja nosta kuivumaan, eikä kuorta tarvitse välttämättä joka käyttökerran jälkeen pestä. Tämä vähentää pesukertoja ja näin ollen energiaa ja vettä, mutta myös vanhempien aikaa ja tarvittavien kuorien määrää.

Kuori on tekninen ja funktionaalinen 3 -kerrosrakenne, jossa ulkopinta on kestävää joustavaa likaahylkivää kangasta, välissä hengittävä kalvo ja ihoa vastaan ihanan pehmeä nukkamainen materiaali. Suunnittelussa ylivuotojen mahdollisuus ja siksi se on molemmin puolin riittävän korkea. Riittävä ja tukeva säädettävyys takaa hyvän pysyvyyden.

PGuard imu kiinnittyy kätevästi kuoreen tarrakiinnityksen avulla ja se pysyy näin ollen hyvin paikallaan kovassakin menossa. Kuoressa voi toki muitakin imuja, mutta imu on suunniteltu sopimaan kuoren kanssa täydellisesti. Myös imu on toiminnallinen ja sekin on kehitetty kuivumaan nopeasti. Siinä on 4 irtonaista kerrosta viuhkan muodossa, jolloin kosteus pääsee haihtumaan nopeasti. Imun tekninen päällimateriaali ihoa vasten päästää kosteuden nopeasti läpi, joten sen tuntuen pinnasta kuivalta.

Tuotteen suunnittelussa on keskitytty käytettävyyteen eli helppouteen vauva-arjessa. Jos käyttää kestovaippoja pääsääntöisesti 5-7 kuorta ja noin 15-20 imua riittää hyvin. Tällöin pesukone pyöriin 2-3 kertaa viikossa. Mitä enemmän omistat kuoria ja imua sen vähemmän konepesuja tarvitaan.