• toimitus 3-5 arkipäivän sisällä
  • toimitus 3-5 arkipäivän sisällä

PGuard® Imu - Koko1:1 kpl

(1 kpl = 3,00 €)
14,90 €
−80 %
3,00 €
Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

PGuard® - imu koko 1 on tarkoitettu vaippakuoreen koko 1.

Imun ominaisuuksiin kuuluu tarrakiinnitys Wouwou -kuoreen tarrakiinnityksellä, näin imu pysyy kuoressa hyvin paikallaan. Imussa on kerrosrakenne, yhteensä 4 imevää kerrosta (40% Bambu/60% puuvillafroteesta). Lisäksi ihoa on vasten tekninen verkkomateriaali (100% polyesteri), joka päästää nesteen nopeasti läpi imukerroksiin, tuntuen näin kuivalta ihoa vasten. Verkkomateriaali on myös helposti puhdistuva, joten kiinteät jätökset on helppo tiputtaa WC-pönttöön päällikankaan päältä, ja näin vain nesteitä sisältävä likainen PGuard® - imu on helppo laittaa esim. ilmatiiviiseen kannelliseen roskapönttöön odottamaan pesua.

Imukykyä voi kasvattaa poikavauvoilla kääntämällä yhden tai kerrosta sisään päin (ks. Kuva) jolloin imukyky etuosassa kasvaa. Puettaessa kerroksia voi halutessa levittää takaa jolloin imualue leventyy.

Kerrosrakenne nopeuttaa kuivumista huomattavasti. Se kuivuu pyykkitelineeseen levitettynä huoneenlämmössä, jopa 2-3 tunnissa! Toki, vielä nopeammin esim. rättipatterilla. Näin ollen kuivausrumpua ei välttämättä tarvita lainkaan.

Imun imuominaisuudet aktivoituvat ensimmäisessä pesussa joten se on pestävä ennen ensimmäistä käyttökertaa. Materiaali kutistuu max. 7% ensimmäisessä pesussa.